Facebook/WHUFC
Facebook/WHUFC

Bilić promijenio ploču: Žestoko nagazio momčad, bliži li se kriza kraju?

Autor:

Engleski mediji pišu kako je Bilić žestoko nagazio igrače i malo promijenio ploču, odnosno, 'očinski' odnos prema igračima kakav je gajio prošle sezone.

Menadžer West Hama, Slaven Bilić, odlučio je mudro iskoristiti reprezentacijsku stanku kako bi proveo nužne promijene u svojim redovima, odnosno, kako bi Čekičare vratio na staze kojima su ‘gazili’ protekle sezone.

Engleski mediji pišu kako je Bilić žestoko nagazio igrače i malo promijenio ploču, odnosno, ‘očinski’ odnos prema igračima kakav je gajio prošle sezone. Momčad ima žestoki svakodnedni ritam, a pojedini igrači imaju još povrh toga i individualne treninge. Inače, menadžeri ovakve stanke za reprezentaciju koriste kako bi malo odmorili igrače, a Bilić je s potpunim pravom napravio suprotno i odlučio im popraviti fizičku kondiciju i malo usavršiti svoje taktičke zamisli.

Premda mu nema ključnih igrača kao što su Antonio i Payet, Bilić i dalje ima važne prvotimce na raspolaganju uključujuči i kapetana Noblea, Lanzinija, Arbelou, Obianga.

Isto tako, Biliću se nakon stanke vraća bek Aaron Cresswell koji se oporavio od ozljede koljena.

Autor:

ZADNJE VIJESTI