Facebook/WHUFC
Facebook/WHUFC

BILIĆ NAPOKON MOŽE ODAHNUTI: U klub mu stižu dva pojačanja s kojima može do vrha! (VIDEO)

Autor:

Bilić je konačno pronašao napadače s kojima može napasti sam vrh Premiershipa.

Cijela situacija u West Hamu vodila je ka tome kako će kvalitetna pojačanja za novu sezonu izostati, ponajprije jer Čekičari neće igrati u Ligi prvaka, što je mnogima uvijek za dolazak. No, Biliću se sreća ipak osmjehnula i uskoro bi mogao dobiti dvojicu izuzetno opasnih i moćnih igrača. Prvo i najzvučnije ime jest Carlos Bacca (29). Dokazano opasan napadač koji se naprosto nije snašao u Milanu bio bi idealno riješenje za West Hamove golgeterske muke. Kolumbijac je dobio rok od dva dana da se izjasni hoće li karijeru nastaviti kod Bilića, a to je potvrdio i sin suvlasnika West Hama, Jack Sullivan. Prođe li taj transfer West Ham bi trebao Milanu platiti 25 milijuna eura.

Drugo pojačanje je mladi argentinac Jonathan Calleri (22). Argentinac je član urugvajskog Deportivo Maldonada, ali je prošlu sezonu proveo na posudbi u Sao Paolu, a kako je već zagazio u godine u kojima ili ostaješ u Južnoj Americi ili ideš u Europu, za očekivati je kako će se odlučiti za West Ham. Igrač trenutno vrijedi oko deset milijuna eura, ali problem bi jedino mogao nastati oko radne dozvole.

Uz postojeća pojačanja koje je Bilić doveo u West Ham, a to uključuje defenzivnog veznog Havarda Nordtveita, desnog krilo Sofianea Feghoulija i versatilnog veznjaka Gokhana Torea, može se reći kako je West Ham konkurentan za sam vrh Premiershipa.

Autor:

ZADNJE VIJESTI