Facebook/WHUFC

Bilić nakon stanke izgleda drugačije: Englezi ga sprdaju: ‘Trebao je čupati kosu, a dogodilo se baš suprotno’ (FOTO)

Autor:

"Nakon slabog starta West Hama u sezonu očekivali biste da će njihov menadžer Slaven Bilić čupati kosu s glave, ali dogodilo se upravo suprotno", tako je započeo svoj tekst novinar The Mirrora Mark Jones.

Ne ide baš West Hamu ove sezone kao što mu je išlo prošle, nisu ni sjena momčadi koja je prije par mjeseci žarila i palila Premiershipom, a hrvatskom strategu na klupi Čekičara, Slavenu Biliću, već se neko vrijeme klima stolac. Dobio je posljednji zadatak, vratiti hitno momčad na stare staze, a taman mu se poklopila i reprezentativna pauza pa je mogao raditi u miru.

No, engleskim medijima za oko je zapelo nešto drugo, a to baš i nema veze s Bilićevim radom u West Hamu, već s njegovom glavom, odnosno, kosom na glavi. “Nakon slabog starta West Hama u sezonu očekivali biste da će njihov menadžer Slaven Bilić čupati kosu s glave, ali dogodilo se upravo suprotno”, tako je započeo svoj tekst novinar The Mirrora Mark Jones pod naslovom “West Hamovom šefu Slavenu Biliću kosa je narasla sumnjivo brzo tijekom reprezentativne stanke”.

Osim toga novinar navodi kako je Bilić nakon reprezentativne stanke stigao osvježen i koncentriran i činilo mu se kao da je izgledao malo čudnije na medijskoj konferenciji uoči gostovanja kod Crystal Palacea, odnosno, da mu je bio neprepoznatljiv.

Aludirao je novinar na Bilićevu kosu za koju tvrdi da je ima puno više nego što je bilo prije ili se barem tako čini. Bilo kako bilo, je li riječ o presađivanju ili nečem drugom, ne znamo, ali slika govori više od riječi.

Autor: