Facebook/WHUFC

Bilić gubi kontrolu: Igrač kojemu je silno vjerovao opet uhvaćen u birtiji, a nećete vjerovati s kim (FOTO)

Autor: Bruno Herljević

Nedavno su ga uhvatili pijanog kako se nabacuje djevojkama i to rano ujutro nakon cjelonoćnog izlaska. Sada je pak uhvaćen na pivu s bivšim suigračem, zloglasnim, Joeyjem Bartonom.

Slaven Bilić tek je obrisao znoj s čela nakon što je jedva izvukao bodove u gostima protiv Crystal Palacea. Čekičari su slavili u prošlom kolu i to nakon pet utakmica suše, pobjeda je bila minimalna i dovoljna za trenutni spas trenerskog mjesta Slavena Bilića.

No, već u danima koji su slijedili Biliću je uslijedio novi šok. Dok su on i igrači ostavljali dušu na terenu njihov napadač Andy Carroll ispijao je pivo u birtiji. Bilić je otkako je sjeo na klupu Čekičara o Carrollu govorio samo najbolje, štoviše, tvrdio je da bi bio najbolji napadač Premiershipa da ga nisu pokosile ozljede. E kada bi ozljede bile jedini Carrollov problem bilo bi to idealno. No, on ima i problem s kršenjem klupske discipline.

Nedavno su ga uhvatili pijanog kako se nabacuje djevojkama i to rano ujutro nakon cjelonoćnog izlaska. Sada je pak uhvaćen na pivu s bivšim suigračem, zloglasnim, Joeyjem Bartonom, igračem poznatom po tome da su ga izbacivali iz klubova i po tome da često ulazi u fizičke i verbalne sukobe sa igračima iz svoje momčadi.

Navijači su ogorčeni, a klub ovaj novi ispad može samo pribrojiti prethodnoj istrazi koju provodi nad Carrollom zbog spomenutog pijančenja to zore.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.