HINA/EPA/FRIEDEMANN VOGEL

BAYERN POSVAĐAO KOVAČA I BOBIĆA? Pale su teške riječi, a evo kako je na kraju završio sukob

Autor: Bruno Herljević

Nogometaši Eintrachta iz Frankfurta, predvođeni bivšim hrvatskim izbornikom i budućim trenerom Bayerna Nikom Kovačem i drugu sezonu zaredom igrat će u finalu Njemačkog kupa.

Eintracht je u Gelsenkirchenu nadigrao Schalke s 1:0, a gol vrijedan finala postigao je Luka Jović (75). Od 80. minute gosti su igrali bez isključenoga Fernandesa. Podsjećamo, Kovač je i lani s Eintrachtom igrao i izgubio finale kupa od Borussie Dortmund, a ove godine će im protivnik biti Bayern koji je u utorak sa 6:2 slavio kod Bayera.

Kovač je protiv Schalkea odigrao defenzivnu taktiku i na kraju strpljivo dočekao sjajan pogodak Luke Jovića 15. minuta prije kraja susreta.

“Prvo poluvrijeme bila je partija šaha. U drugom dijelu je bilo nekoliko prilika, ali nije tu bilo previše šansi za domaću momčad”, izjavio je Niko Kovač nakon utakmice i usput je komentirao navodni sukob između njega i direktora Eintrachta Fredija Bobića, s kojim je nakon utakmice popio pivo.

“Ma što god da se dogodi, mi popijemo pivo ili vino. Mi smo dobri prijatelji uvijek, a ne samo kad pobjeđujemo”, tako je Kovač komentirao napise da su on i Bobić u konfilktu zbog njega prelaska u Bayern.

O istoj situaciji oglasio se i Bobić koji potvrđuje Nikine riječi. “Uvijek smo to radili, tako je bilo prije i tako će i ostati. Niko i ja smo u dobrim odnosima”, rekao je Bobić.




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.