BARCELONA KRENULA PO ZAMJENU ZA NEYMARA, A ZARADILA ‘ŠAMARČINU’! ‘Ne znam o čem pričaju, pa nisu ni blizu transfera’

Autor: HINA

"Ne znam o čemu Segura govori. Barcelona se nije niti milimetar približila transferu," kazao je izvršni direktor dortmundskog kluba Hans-Joachim Watzke.

Ponajbolji igrač Liverpoola Philippe Coutinho (25) i napadač Borussije Dortmund Ousmane Dembele (20) pred vratima su španjolskog nogometnog velikana Barcelone.

“Dembele i Coutinho su vrlo blizu dolaska. Nadam se kako će iduće sezone biti naši igrači,” kazao je generalni menadžer katalonskog velikana Pep Segura za španjolsku televiziju.

To je prvi put da je netko od Barcinih čelnika javno potvrdio interes za Coutinha i Dembelea. Liverpool i Borussija do sada su odbijali sve ponude s Camp Nou. Posljednja Barcina ponuda za 25-godišnjeg Brazilca je iznosila 100 milijuna eura, no Liverpool nije želio popustiti. Za sada ne popuštaju niti u Dortmundu.

“Ne znam o čemu Segura govori. Barcelona se nije niti milimetar približila transferu,” kazao je izvršni direktor dortmundskog kluba Hans-Joachim Watzke.

Brazilac se trenutačno oporavlja od ozljede leđa i nije nastupio u posljednje dvije utakmice, a navodno je od vodstva ‘Redsa’ zatražio transfer u Barcelonu putem e-maila. Dembele je trenutačno suspendiran jer se nije pojavio na trening nakon što je navodno, u Barceloni pregovarao oko transfera.

Barcelona je oslabljena odlaskom Neymara u PSG za 222 milijuna eura. To se najbolje vidjelo u dvije utakmice španjolskog Superkupa protiv Real Madrida koji je upisao dvije pobjede (3-1, 2-0). Zbog toga čelnici kluba pod svaku cijenu žele osnažiti redove do konca kolovoza do kada traje prijelazni rok.




Autor:HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.