Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Barcelona ipak odustala od Darija Srne: Pokušat će ispraviti veliku prošlosezonsku pogrešku!

Autor: Bruno Herljević

Prva želja Katalonaca bio je desni bek Arsenala, Hector Bellerin, ali to je propalo onog dana kada je mladić potpisao novi ugovor s Topnicima.

Svi su se ponadali kako će bivši hrvatski reprezentativac i kapetan, Darijo Srna, okruniti sjajnu karijeru prelaskom u Barcelonu, ali od toga nažalost neće biti ništa. Čak je i sam Darijo Srna priznao da bi se to moglo dogoditi i da ga je Luis Enrique htio u svojim redovima, iako su mnogi u to sumnjali, ali na kraju se ipak sve izjalovilo.

Prva želja Katalonaca bio je desni bek Arsenala, Hector Bellerin, ali to je propalo onog dana kada je mladić potpisao novi ugovor s Topnicima. Okrenuli su se tada Srni ili Lichtsteineru, zahvalnim i iskusnim bekovima koji bi pokrpali rupu u obrani koju trenutno, poprilično loše krpa, Sergi Roberto koji je zapravo igrač sredine terena. Dovela je Barcelona zamjenu za Danija Alvesa, Aleixa Vidala, ali taj nije ispunio očekivanja.

No, u cijelu priču se sada umiješao Cedric Soares iz Southamptona, prenosi Goal. Bili su Katalonci u dilemi kada su birali između njega i Vidala još tamo u ljeto 2015. godine dok je Cedric još igrao u Sportingu, ali odlučili su se za Vidala iz Seville koji je bio promašaj. Sada je Barcelona odlučila ispraviti tu grešku i Cedric opet meta jer je ipak dugoročno riješenje za desnu stranu, a nije toliko skup kao Bellerin.

Nažalost ta nagla promjena smjera ostavit će Srnu u Shakhtaru koji ga je bio spreman pustiti na neko vrijeme da igra izvan Ukrajine.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.