acmilan-news.com

Badeljeva Fiorentina u sudačkoj nadoknadi u gostima dobila Torino sa 2-1

Autor: AKK. HINA

Milan je ugostio Chievo, koji se bori za opstanak, i na poluvremenu je gubio sa 1-2. No, Milan je uspio u drugom poluvremenu preokrenuti rezultat, a pobjednički pogodak za 3-2 zabio je Andre Silva u 82. minuti

Bilo je tu i elemenata drame. Badeljeva Fiorentina je u sudačkoj nadoknadi u nedjelju u gostima dobila Torino sa 2-1, dok je Inter na gostovanju kod Sampdorije u dvoboju 29. kola talijanske Serie A slavio sa 5-0.

Fiorentina je povela u 59. minuti nakon greške domaćina. Jordan Veretout je presjekao dodavanje, sjurio se prema golu i zatresao mrežu. Time se je iskupio za neiskorišteni penal u 14. minuti. Torino uspjeva poravnati pred kraj susreta, u 86. minuti Andrea Belotti pogađa za 1-1.

I kad se činilo da će susret završiti remijem branič Torina Cristian Daniel Ansaldi je u sudačkoj nadoknadi igrao rukom i sudac je dosudio penal za Fiorentinu, drugi na utakmici. Ovaj puta ulogu izvođača preuzeo je Cyril Thereau, koji je bio precizan sa bijele točke. Hrvatski reprezentativac Milan Badelj odigrao je cijeli susret za Fiorentinu.

AC Milan je ugostio Chievo, koji se bori za opstanak, i na poluvremenu je gubio sa 1-2. No, Milan je uspio u drugom poluvremenu preokrenuti rezultat, a pobjednički pogodak za 3-2 zabio je Andre Silva u 82. minuti. Mogao je Milan doći i do četvrtog pogotka, ali u sudačkoj nadoknadi veznjak Franck Yannick Kessie nije iskoristio penal.

Hrvatski napadač Nikola Kalinić nije bio čak ni na klupi za pričuve Milana, ali to više i nije čudo budući da se njegova minutaža drastično smanjila od dolaska Gennara Gattusa na trenersku klupu.

Inter je na gostovanju kod Sampdorije slavio sa 5-0, a Ivan Perišić i Marcelo Brozović igrali su svih 90 minuta za Inter i bili su vrlo zapaženi u svojim ulogama. Perišić je sjajnim udarcem glavom sa 11 metara na ubačaj Cancela donio prednost Interu u 26. minuti, a preostala četiri pogotka postigao je Mauro Icardi.

Dan ranije nogometaši SPAL-a priredili su veliko iznenađenje odigravši 0-0 protiv lidera Juventusa. SPAL je tako prekinuo niz od 12 uzastopnih pobjeda torinske ‘Stare dame’ koja se s Napolijem bori za naslov prvaka.




Večeras se sastaju Lazio – Bologna, te Napoli – Genoa.

Autor:AKK. HINA
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.