Badelj odlazi iz Fiorentine? Posrnuli talijanski div u njemu vidi rješenje

Autor: Bruno Herljević

Badelj i njegov agent već neko vrijeme pokušavaju isposlovati ugovor u Fioreniti, ali od toga neće biti ništa.

Već se gotovo pola godine govori o odlasku Milana Badelja u novi klub. Spominjali su se brojni klubovi iz Serie A, Primere i Premiershipa, ali Badelj je ostao vjeran Fiorentini. Profililirao se Badelj u Violama u izvanserijskog veznog igrača, što je na koncu dokazao i briljantnim nastupima na Europskom prvenstvu. Jasno je bilo za očekivati kako će porasti interes za njegovim uslugama, a prvi je, prema pisanjima talijanskih medija, pristupio AC Milan.

Podsjetimo, Badelj i njegov agent Dejan Joksimović već neko vrijeme pokušavaju dogovoriti novi ugovor u Fiorentini, ali to im baš ne polazi za rukom, stoga je jasno zašto se traži nova opcija. No, problem predstavlja Fiorentina koja ne želi prodati Badelja, a s druge strane nema naznake o novom ugovoru.

“Badelj ima ugovor do 2018. i vjerujem da ga Fiorentina ne želi prodati. No, teško i da će nam ponuditi novi ugovor”, rekao je agent hrvatskog veznjaka Dejan Joksimović.

Novi strateg ‘Rossonera’, Vicenzo Montella baš u Badelju vidi osvježenje za svoj vezni red, ali problem bi mogao nastati oko visine odštete jer Badelj sada vrijedi oko deset milijuna eura, ali Fiorentina bi mogla tražiti i više.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.