acmilan-news.com

Badelj ipak na izlaznim vratima Fiorentine: Agent otkrio njegovu cijenu, novi klub i jedan problem!

Autor:

Na ljetnom prijelaznom roku počele su prve velike priče o njegovu odlasku iz Firence, ali na kraju je sve ostalo na špekulacijama. Ipak, priča o odlasku se ponovo zakotrljala...

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj već je duže vremena u nezgodnoj situaciji u Fiorentini. Igra sjajno, ali je na izlaznim vratima i to već više od pola godine. Na ljetnom prijelaznom roku počele su prve velike priče o njegovu odlasku iz Firence, ali na kraju je sve ostalo na špekulacijama.

Ipak, priča o odlasku se ponovo zakotrljala, a njegov agent, Dejan otkrio je za MilanNews kako je Badelj na pragu prelaska u Milan. “Milan je naš prvi izbor, ali dolaskom novih vlasnika ne znamo hoće li Badelj biti njihov prvi izbor. Ako neće biti, onda ćemo se okrenuti drugim klubovima”, kazao je Joksimović. Milan je trenutno u fazi promijene vlasnika, a novi vlasnici su Kinezi.

Badelj je u Firencu stigao 2014. godine, a potpisao je ugovor do 2018. godine. Iako je bilo nekih nagađanja o produljenju ugovora, Badelj i njegov agent odlučili su da je vrijeme za odlazak. “Badelj sigurno ide iz Fiorentine u lipnju 2018., ali moguće je da se sve odigra i puno prije, to jest kada ga klub odluči prodati”, kazao je agent.

Važna je stavka i visina odštete, a Joksimović je govorio i o tome. “Nismo precizno odredili cijenu za Milana, ali kako mu ugovor ističe za godinu i pol rekao bih da će koštati najviše 15 milijuna eura”, potvrdio je Joksimović.

Badelj bi u Milanu surađivao s trenerom Vincentom Montellom s kojim ima sjajan odnos. “Badelj i Montella imaju sjajan odnos i njegov angažman u Milanu je jedan od razloga zašto bi Badelj baš tamo želio otići”, istaknuo je Joksimović.

Ipak, jedini problem ovom unosnom transferu su novi vlasnici koji se još nisu izjasnili žele li Badelja i crveno-crnom dresu.

Autor: