screenshot

Arsenal i dalje ističe kandidaturu za naslov

Autor: Andrija Kačić-Karlin

Arsenal je na svom terenu pobijedio Stoke City s 3-1 (1-1) i tako preuzeo vrh ljetvice. Adam je doveo goste u vodstvo, no potom se Arsenal razgoropadio i golovima Walcott (42) Oezila (52) i Iwobija (75) rješio situaciju

U dvoboju 15. kola engleskog Premiershipa Arsenal je na svom terenu pobijedio Stoke City s 3-1 (1-1) i tako preuzeo vrh ljetvice. Adam je doveo goste u vodstvo, no potom se Arsenal razgoropadio i golovima Walcott (42) Oezila (52) i Iwobija (75) došao do zaslužene pobjede.

Nadalje, Burnley je pobijedio Bournemouth s 3-2 (2-1). U 13. minuti gol je dao Henrick, u 17. Ward, da bi z agoste smanjio Afobe u zadnjoj minuti prvog dijela. Se dvojbe otklonio je pogotkom Boyd u 75. minuti. Tek je Daniels za Bournemouth dao pogodak za 3-2 pobjedu Burnleya.

Swansea City je s 3-0 (0-0) pobijedio Sunderland, dva gola u drugom dijelu dao je Llorente i jedan Sigrdsson.

Hull City i Crystal Palace odigrali su uzbudljivu 3-3 (1-0) utakmicu. Snodgrass je pogodio za vodstvo domaćih u 27. minuti. Benteke je izjednačio u 52. minuti. Zaha je u 70. minuti doveo goste u vodstvo, ali odmah je izjednačio Diomande, praktički minutu kasnije. Livemore je doveo Hull City u vodstvo u 79. minuti, a u zadnjim trneucima izjednačio je Campbell, za sjajnih 3-3.

U ranopopodnevnom programu Watford je u zanimljivoj utakmici pobijedio Everton s 3-2 (1-1). Everton je prvi poveo, strijelac je bio Lukaku u 17. minuti, da bi u 36. izjednačio Chuka. U 59. minuti Priedl je zabio za 2-1 za Watford, a u 64. drugim golom Chuke Watford je došao do 3-1 prednosti. Everton je uspio tek smanjiti golom opet Lukakua pet minuta prije kraja.

U nedjelju igraju. Chelsea – WBA, Manchester United – Tottenham, Southampton – Middlesbrough i Liverpool – West Ham.

Poredak; Arsenal 34, Chelsea 34, Liverpool 30, Manchester City 30, tottenham 27, Manchester United 21…




Autor:Andrija Kačić-Karlin
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.