ARENA SPORT IZGUBILA PRAVA NA LIGU PRVAKA: Elitni nogomet gledat ćemo OVDJE, ali ne svi!

Autor: Bruno Herljević

UEFA-ina Liga prvaka u novoj sezoni više se neće emitirati na kanalima Arene Sport

Šest smo godina gledali Ligu prvaka na specijaliziranim kanalima Arena Sporta, u ekskluzivnom vlasništvu Hrvatskog telekoma, a to bi se od sljedeće sezone trebalo promijeniti. Naime, UEFA-ina Liga prvaka u novoj sezoni više se neće emitirati na kanalima Arene Sport (HT-a), već kod njegova glavnog konkurenta, Vipneta.

Vipnet je dobio prava na sljedeće tri sezone kao jedini privatni televizijski provider i emitirat će sve utakmice Lige prvaka od play-offa pa sve do finala. Jasno, sve utakmice osim prvog odabira srijedom koji će kao i do sada pripasti Hrvatskoj televiziji.

Iz telekomunikacijskog operatera priopćili su i kako će 1. srpnja iduće godine pokrenuti specijalizirane kanale na kojem će prenositi utakmice Lige prvaka, a emitirat će i u HD kvaliteti na svim svojim platformama, uključujući i B.net.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.