Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL

Ante Ćorić protiv Salzburga igra posljednju utakmicu za Dinamo!

Autor:

Transfer bi se trebao realizirati već ovoga vikenda, a Ante bi od sljedećega tjedna trebao nositi dres engleskog bogataša.

Transfer bomba s Otoka! Drugačije ne možemo započeti ovu vijest jer Ante Ćorić u srijedu vjerojatno igra svoju posljednju utakmicu za Dinamo. Ako je vjerovati Daily Mirroru, Manchester City sve je dogovorio s Dinamom i ovoga vikenda transfer bi trebao biti priveden kraju.

Premda se ovakvi napisi još uvijek svrstavaju u sferu nagađanja, o transferu Ćorića u City piše se već pola godine, a posljednjih dana i tjedana to se dodatno intenziviralo. Službenih potvrda iz obaju klubova još nema, ali predugo se govori o odlasku Ćorića da bi se ove špekulacije okarakterizirale besmislenima. Prema tvrdnjama otočkog medija, City bi u Maksimir poslao 12 milijuna eura. Engleski mediji o Ćoriću govore samo u superlativima, tvrde kako je jedan od najboljih mladih igrača u Europi i kako bi Pepu Guardioli itekako dobro došao.

Postoji još par valjanih razloga zašto bi Ćorić mogao pojačati redove Cityja. Prvi je taj da City nema klasičnog, kvalitetnog playmakera, drugi je taj što je Guardiola odstranio Nasrija iz momčadi i otvorila se ‘rupa’ za novo ime, a treći je taj što španjolski strateg voli mlade zvijezde u svojoj momčadi. Jasno je kako Ante ispunjava sve uvijete, a pod palicom Pepa Guardiole može samo postati još bolji.

Autor: