Photo: Igor Soban/PIXSELL

Ante Čačić uvjeren: ‘Modrić će igrati protiv Islanda’!

Autor: Bruno Herljević

Kapetan Luka Modrić početkom mjeseca operirao je koljeno i prognoze su kako ga neće biti na terenima minimalno mjesec dana, odnosno kako bi se trebao vratiti tek za utakmicu Real Madrida i Atletica 19. studenoga.

Hrvatska nogometna vrsta igrat će protiv Islanda 12. studenog u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine, a izbornik Ante Čačić uvjeren je kako će Luka Modrić biti spreman za tu utakmicu. Podjsetimo, kapetan Luka Modrić početkom mjeseca operirao je koljeno i prognoze su kako ga neće biti na terenima minimalno mjesec dana, odnosno kako bi se trebao vratiti tek za utakmicu Real Madrida i Atletica 19. studenoga.

Modrić se tek prije par dana vratio treninzima i to onim lakšim, ali Čačić vjeruje kako će igrati protiv Islanda. “Ja vjerujem da će Modrić igrati protiv Islanda! Počeo je trčkarati, slijedeći bi tjedan trebao početi raditi s loptom, tako da zaista vjerujem da će biti spreman za okršaj s Islanđanima. Za Island bismo trebali biti kompletni,” rekao je hrvatski izbornik Ante Čačić za Sportske.

Još jednom Čačić je komentirao i dilemu Kalinić-Mandžukić. Kalinić je u prošloj utakmici asistirao i postigao hat-trick.

“Jako je dobro kad naši napadači zabijaju, tako se zaoštrava konkurencija. Kalinić trenutačno igra svoj najbolji nogomet u posljednje dvije godine. Ali ove dobre igre i golovi Nikole Kalinića ne umanjuju kvalitetu Marija Mandžukića,” naglasio je Čačić.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.