Photo: Igor Kralj/PIXSELL/Screenshot

ANKETA: Tko treba voditi reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, Dalić ili Ancelotti?

Autor: Bruno Herljević

Ancelotti je trofejni trener koji je tri puta osvajao Ligu prvaka, dva puta s Milanom i jednom s Realom, a bio je prvak u četiri od pet najjačih liga

Mnogi su se zagrcnuli kada su u četvrtak ujutro otvorili internetske portale u Hrvatskoj ili pak Italiji. Gazzetta dello Sport izašla je s pričom kako proslavljeni strateg Carlo Ancelotti pregovara s HNS-om oko preuzimanja hrvatske reprezentacije.

Ugledni milanski dnevnik ističe kako HNS ima u planu ponuditi Talijanu jednokratni aranžman da Hrvatsku vodi samo na Svjetskom prvenstvu sljedećeg ljeta, naravno, ako Dalić uspije proći Grke u dodatnim kvalifikacijama 9. i 12. studenog.

HNS NEMA ZA ANCELOTTIJA, ALI POSTOJI CAKA! Talijan bi Hrvatsku mogao voditi – BESPLATNO!

Ancelotti je trofejni trener koji je tri puta osvajao Ligu prvaka, dva puta s Milanom i jednom s Realom, a bio je prvak u četiri od pet najjačih liga i jedan je od najtrofejinih stratega svih vremena.

Ima dobar odnos s Lukom Modrićem s kojim je odlično surađivao u Realu, a Modrić je za njega potvrdio da je vjerojatno najbolji strateg s kojim je do tada surađivao. No, treba se pitati je li pošteno prema Daliću, koji je pristao odraditi tri utakmice bez ugovora i koji bi svakako zaslužio priliku voditi momčad na SP-u, ako prođe Grke, da se Ancelottiju samo preda reprezentacija na jednokratno korištenje?

Što vi kažete?




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.