Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

ALLEGRI PONOVO RASPALIO PO HRVATSKOJ ZVIJEZDI: Šef Juventusa uspredio Pjacu s djetetom i izribao cijelu Prvu HNL!

Autor: Bruno Herljević

Nakon utakmice Allegri kao da je jedva dočekao ponovo raspaliti po hrvatskom reprezentativcu.

Juventus je ponovo neuvjerljivo slavio u talijanskoj prvoj ligi na gostovanju kod Sampdorije. Aktualni prvak Italije slavio je s 1:0 golom Cuadrada u sedmoj minuti, a u utakmici je sudjelovao i Marko Pjaca koji je nastupao od 28. minute kada je zamijenio Dybalu.

Pjaca nije baš briljirao, a nakon utakmice trener Massimiliano Allegri kao da je jedva dočekao ponovo raspaliti po hrvatskom reprezentativcu. Dotakao se i Pjacine matične lige, Prve HNL, koju baš i ne cijeni previše, iako je prvaku te lige ljetos isplatio 23 milijuna eura za igrača kojeg su ‘odgojili’.

“Pjaca se previše troši u napadu, a ponekad previše u obrani, kao što je bilo protiv Sampdorije. Mora naći pravi balans. Igrači su vam poput djece i treba im pomagati u rastu, a Pjaca dolazi iz lige u kojoj se rijetko našao u poteškoćama i u kojoj je uz malo truda bio bolji od svih. Ovdje to ne prolazi. Mora se popraviti ispred gola jer barata sjajnom tehikom. Moramo biti strpljivi s Markom jer je kvalitetan igrač, ali ljestvicu mora podići i raditi jer ga krase još veće kvalitete”, komentirao ja Allegri za Sky Calcio.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.