LaPresse/Fabio Ferrari

Allegri oduševljen Mandžukićem: Talijanski strateg zbog Marija mijenja sustav!

Autor: Bruno Herljević

"Pjanić je još jednom bio sjajan u prekidima, a što se tiče Mandžukića, on je u prošlih par utakmica nije bio pravi, ali kada ovako igra onda je jednostavno čudesan", veli Allegri.

Juventus je s 3:1 svladao Atalantu u 15. kolu talijanske Serie A pogocima Alexa Sandra, Danielea Ruganija i Maria Mandžukića, a uz njih istaknuo se i Miralem Pjanić s dvjema asistencijama. Još jednom Mandžukić je zasjenio Gonzala Higuaina, najskupljeg igrača ‘bianconera’ svih vremena, a menadžer Juventusa, Massimiliano Allegri, odlučio je prokomentirati tu situaciju nakon utakmice s momčadi iz Bergama.

“Higuain je navikao zabijati svaki tjedan i sasvim je normalno da i drugi igrači zabijaju za Juventus. Imao je on svojih prilika, ali nije ih iskoristio, no, ima vremena, bude u idućim utakmicama. Ipak je to igrač koji je bio najbolji strijelac prošle dvije sezone Serie A”, komentirao je Allegri Higuaina, a onda se prebacio na Mandžukića i Pjanića.

“Pjanić je još jednom bio sjajan u prekidima, a što se tiče Mandžukića, on je u prošlih par utakmica nije bio pravi, ali kada ovako igra onda je jednostavno čudesan”, veli Allegri pa otkriva što misli o promjeni sustava. “Ne odbacujem mogućnost da zaigraju Higuain, Dybala i Mandžukić. S Mariom imam dobar odnos, ali to opet ne znači da ne može ostati na klupi kada je umoran”, zaključuje Allegri.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.