Screenshot

Allegri kao Ante Čačić: Pjaca u manje od deset minuta oduševio navijače, žele ga u prvoj postavi! (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Spomenimo kako je Pjaca u tih par minuta nekoliko puta pokušavao proigravati suigrače, a na brzinu je demonstrirao dribling i eksplozivnost.

Dinamov izravan suparnik u skupini H Lige prvaka, Juventus, otvorio je natjecanje remijem protiv Seville, završilo je bez pogodaka. Juventus je dominirao s čak 15 udaraca upućenih prema vratima španjolskog kluba, ali samo su četiri završila u okviru.

Talijanski mediji složili su se oko jedne stvari, Allegri je trabao ranije uvesti Miralema Pjanića i Marka Pjacu. BiH reprezentativac ušao je u 68. minuti, a Marko Pjaca tek u 86. minuti. Allegriju se tako dogodila slična situacija kao Anti Čačiću na Europskom prvenstvu kada je Pjaci davao tek ‘kikiriki’, a Pjaca mu je vratio istom mjerom kao i izborniku Hrvatske. Pjaca se u tih par minuta mogao pretvoriti u junaka. Hrvatski reprezentativac pao je u 90. minuti u kaznenom prostoru nakon što ga je sapleo igrač Seville Vazquez. Sudac je odmahnuo, iako je situacija bila dosta dvojbena. Nakon susreta svi su se okomili na suca, a ponajviše talijanski mediji i navijači torinskog kluba.

Poslije utakmice po društvenim mrežama pojavili su se komentari navijača, a većina ih se slaže kako je Pjaca trebao ranije ući, odnosno, kako bi ga Allegri trebao što više koristiti.

Spomenimo kako je Pjaca u tih par minuta nekoliko puta pokušavao proigravati suigrače, a na brzinu je demonstrirao dribling i eksplozivnost. Ipak, talijanski mediji pokušali su objasniti kasno stavljanje Pjace u igru činjenicom da Allegri ne voli u vartu gurati mlade igrače. Slična situacija dogodila se i s Morato i Dybalom u prošle dvije sezone, a Pjacu očito čeka ista sudbina. Nadamo se samo kako će svoje prilike Pjaca koristiti kao i spomenuta dvojica koja su se proslavila u Juventusu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.