Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Ademi se vraća nogometu! Sportski sud smanjio kaznu UEFA-e, evo kada će Arijan smjeti opet igrati za Dinamo

Autor: Bruno Herljević

Ademi je izvan pogona već godinu i pol dana, ali Dinamo ga se nije odrekao, njegov ugovor do 2020. godine i dalje je važeći.

Sportski arbitražni sud u Lausanni konačno je donio odluku o žalbi igrača Dinama Arijana Ademija. Kazna od četiri godine smanjena mu je na dvije.

Ademi je izvan pogona već godinu i pol dana, ali Dinamo ga se nije odrekao, njegov ugovor do 2020. godine i dalje je važeći! Makedonac je svoju posljednju utakmicu odradio još u listopadu 2015. godine, a u svibnju će navršiti 26 godina, što znači kako ima još dosta vremena za povratak u vrhunsku formu u kojoj je bio prije suspenzije.

Bivši kapetan Dinama moći će se nogometu vratiti u rujnu ove godine, odnosno, negdje na početak nove sezone i jamačno će biti veliko pojačanje.

 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.