Sakrij oglas
Prema riječima Waynea Rooneyja, koji slovi kao jedan od najvećih šaljivdžija u momčadi Manchester Uniteda, omiljena meta za razne šale i psine mu je Robin van Persie.

VIDEO: Rooney: 'Van Persie nije baš najbistriji'

  • Autor: Totalsport
  • Datum: petak, 22. veljače 2013. u 13:00
'Kupit će sve što ima skupu marku, iako ne ide jedno uz drugo', rekao je Johnny Evans o stilu odijevanja Phila Jonesa.

Rooney je u društvu dvojice drugih igrača Manchester Uniteda, Jonnyja Evansa i Toma Cleverlyja, odgovarao na upit navijača postavljenih putem interneta, u emisiji po imenu 'Google Hangout', a jedno od pitanja bilo je i tko mu je od suigrača omiljena meta za šale.

- Morao bih reći Robin. Nije baš najbistriji. Koliko je god dobar nogometaš, definitivno nije najbistriji izvan travnjaka i lako ga je zeznuti - komentirao je kroz smijeh Rooney.

Prema Evansovim riječima najljeniji igrač 'crvenih vragova' je Anderson, a brazilskog su veznjaka Evans i Rooney ujedno okarakterizirali kao najlošije odjevenog, uz Phila Jonesa.

- Kupit će sve što ima skupu marku, iako ne ide jedno uz drugo - rekao je Evans o Jonesovom stilu odijevanja.


Vezane vijesti
  • Autor: Totalsport
  • Photo: manutd.com
  • Datum: petak, 22. veljače 2013. u 13:00
 

      
Zadnje vijesti
Nogomet Doznajte zašto je Baldasar ODBIO Šukerov poziv na sastanak!

Grad Split kao većinski vlasnik Hajduka, nastavlja Baldasar, želi i inzistira da se trenutno stanje u hrvatskom nogometu poboljša i normalizira, a "prvenstveno što se tiče odnosa krovne nogometne orga

Nogomet HRVATSKI NOGOMETAŠ VELIKOG SRCA U UKRAJINI: Stadion ćemo opet izgraditi, ali ljudske živote ne možemo vratiti

''Nama u klubu nikako nije lako biti ovako daleko od doma. Svakog dana čekamo vijesti o poginulima i ranjenima'', naveo je Srna.

Nogomet Navijačko nasilje u punom cvatu: U izvješću se nižu psovke, skandiranja, bakljade i petarde

Zbirno izvješće HHO-a obuhvatilo je detalje navijačkog nasilja proteklih utakmica prema kojima se čini da navijačko nasilje ne jenjava.

Najčitanije