(VIDEO) TOTALNI KAOS U ISTANBULU! Tučnjave i uhićenja u zračnoj luci, a sve zbog jednog nogometaša!

Autor: Bruno Herljević

Malobrojna policija imala je puno posla, a bilo je čak i privedenih.

Na tisuće navijača Bašakšehira, ovosezonskog prvaka jesenskog dijela turskog prvenstva, okupile su se u zračnoj luci “Ataturk” kako bi dočekale novo pojačanje svog kluba. Stigao im je reprezentativac Arda Turan i to iz redova moćne Barcelone.

Stigao je na posudbu, što znači da je i dalje igrač katalonskog kluba, a na posudbi u Bašakšehiru će igrati  do kraja sezone. U Istanbul, odnosno u Bašakšehir, kao da je došao Lionel Messi. Horde turskih navijača nahrupile su na aerodrom, a u tom kaosu zabijleženo je više fizičkih obračuna, a potukli su se čak i novinari kako bi zauzeli bolja mjesta.

Malobrojna policija imala je puno posla, a bilo je čak i privedenih.

Inače, Arda Turan ponikao je u redovima velikog rivala Galatasaraya, a potom je igrao za Atletico pa Barcelonu u kojoj se nažalost nije naigrao.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.