Photo: Srdjan Ilic/PIXSELL

(VIDEO) NASILAN INCIDENT NA TRIBINAMA: Divlji Brazilci tukli tročlanu srpsku obitelj

Autor: Željka Orešković

Čemu ovo?

Srpska nogometna reprezentacija mora se oprostiti od Rusije i Svjetskog prvenstva nakon poraza od Brazila (2:0). Još u prvom poluvremenu, točnije u 36. minuti, “načeo” ih je Paulinho, a konačan udarac zadao im je Thiago Silva u 68. minuti.

Nažalost, umjesto da se vesele, navijači Barzila (barem dio njih), odlučio je divljati, a namjerili su se na jednu srpsku obitelj. Počeli su ih tuči i nitko im nije priskočio u pomoć. Zaista ružan nastavak nečeg što im je trebala biti večer za slavlje, ipak su Neymar i ekipa prošli skupinu, a sumnjamo da im je ta obitelj nešto srkivila.

Podsjeća ovo na scenu s utakmice Hrvatske i Argentine, kada su gotovo nastradali hrvatski navijači jer su Argentinci iza njih provocirali one ispred. Srećom sve je zaustavljeno prije nego što je eskaliralo.

“Od početka utakmice doživljavali smo najružnije provokacije od navijača Brazila, koji su sjedili ispred nas. Pokazivali su nam srednji prst, spolni organ i dobacivali najgore psovke. Ja sam bio sa utakmici s ocem i majkom, koja je sve to slušala i gledala. Moj otac je neko vrijeme šutio i trpio, ali im je u jednom trenutku rekao da prestanu. Tada je jedan od Brazilaca ustao i krenuo na njega”, rekao je za Telegraf sin starijeg navijača iz Švicarske koji je napadnut.

”Taj brazilski navijač počeo je udarati mog oca, a ja sam ga pokušao obraniti. Čak se i moja majka borila s njima. Na tom dijelu tribine bio je samo jedan redar, policije nigdje, nikoga da nam pomogne. Strašno je i što je iznad nas bilo dosta Srba koji nisu ni pomislili da nam pomognu, već su snimali kako nas Brazilci tuku. Nisu reagirali ni na to što je napadnuta jedna žena”, prepričao je sin, kojije uz oca pretrpio nekoliko ozljeda, dok je majka neozlijeđena.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.