FOTO: YouTube

(VIDEO) NAJGNJUSNIJI NAVIJAČ SP-a: Novinarka izvještavala iz Rusije, pa doživjela nevjerojatnu gadost

Autor: Željka Orešković

Toliki je frajer da je nestao brzinom munje

Gdje su navijači, tamo su obično i potoci alkohola, a to znači da glave i nisu baš najbistrije i da ekipi svašta pada na pamet. Često tako oni upadaju novinarima u kadar i prijenos uživo, što se dogodilo i sada.

Nažalost, nije sve ostalo samo na pjevanju i glupiranju, već je prešlo sve granice, Među navijačima je bila lijepa kolumbijska novinarka Julieth Gonzalez Theran. Kraj nje se stvorio navijač, poljubio ju i uhvatio za dojku bez njezinog dopuštenja, sve da bi na kraju kukavički pobjegao.

Snimka jasno pokazuje koliko je novinarki bilo neugodno, ali odlučila je svoj posao odraditi do kraja, iako bi bilo razumno da je burno reagirala.

“Dva sata sam bila tu i pripremala se za javljanje i ništa mi se nije dogodilo. Čim je počeo program, taj tip mi je prišao i učinio što je učinio, a ja sam morala odraditi javljanje, iako sam htjela vidjeti gdje je i reagirati. Mi ne zaslužujemo takav tretman. Dijelim s navijačima ljubav prema nogometu, ali morate znati razliku između naklonosti i uznemiravanja”, rekla je novinarka nakon nemilog događaja.

Novinarka zaista jest prava ljepotica i razumijemo da se navijaču svidjela, a ništa od toga ne daje mu dozvolu za ono što je napravio.

Inače, ovo je dotična novinarka.




IRÁN ?? vs. ESPAÑA ?? #worldcup2018

A post shared by Julieth Therán (@juliethgonzaleztheran) on




¡Llegó la hora! ??❤#seleccioncolombia

A post shared by Julieth Therán (@juliethgonzaleztheran) on

home ?#cityofeternalsummer

A post shared by Julieth Therán (@juliethgonzaleztheran) on

???

A post shared by Julieth Therán (@juliethgonzaleztheran) on

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.