Photo: Pixsell/Srdjan Ilic

SPLITSKI HULIGANI PRIZNALI KRIVNJU! Petorica su prihvatila nagodbu, ali ON je rekao ‘ne’!

Autor: DNEVNO

Hrvatski državljani koji su sudjelovali na neredima na stadionu Partizana krajem prošle godine u Beogradu, priznali su krivnju za nasilničko ponašanje i sklopili su sporazum s tužiteljstvom u glavnom gradu Srbije. No, nisu to učinili svi, jedan od njih šestero odbio je nagodbu.

Osuđeni su na kazne zatvora od četiri do šest mjeseci, a osim zatvorske kazne, na osnovu sporazuma sa tužilteljstvom, bit će im izrečena i petogodišnja zabrana ulaska u Srbiju-

“U dosadašnjem tijeku postupka, moji branjenici su se prilikom saslušanja u tužilaštvu branili šutnjom. Danas su iznijeli obranu i potpisali sporazum o priznanju krivnje, na osnovu kojeg su sa tužiteljstvom dogovorili visinu kazni. Hrvoje Baković i Ante Firić osuđeni su na po šest mjeseci zatvora, Jakov Podrug na pet, a Ivan Mišković četiri mjeseca zatvora”, izjavila je Maja Trkulja, odvjetnica Splićana, prenosi Kurir. Dakle, još nije poznato koliku je kaznu dobio Stjepan Mihovilović, ali poznato je da nisu svi prihvatili nagodbu.

Kako tvrdi Kurir samo je bivši MMA borac, Damir Tovarović, odbio sklapanje sporazuma o priznanju krivice i on nije doveden na saslušajne. No, srpski mediji tvrde kako su pregovori u tijeku između Tovarovića i tužiteljstva.

“Ovakav sporazum je najbrži i najjeftiniji način okončanja kaznenog postupka”, izjavio je za Blic odvjetnik Đorđe Kalanj, koji zastupa trojicu od šestorice optuženih.

Autor:DNEVNO
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.