Screenshot

SPLITSKI HULIGAN U ĆELIJI SA SRPSKIM MONSTRUMOM: Hrvat završio kod psihijatra nakon krvavog sukoba u zatvoru

Autor: Željka Orešković

Srpski ubojica razbio je ogledao, nasrnuo na druge zatvorenike i sebi prerezao vrat

Jedan od šestorice splitskih huligana, koji su sudjelovali u sukobu na utakmici Partizana i Crvene zvezde, u beogradskom zatvoru dijeli ćeliju s monstrumom koji je dvostrukim ubojstvom šokirao Srbiju.

Radi se o Marku Nikoliću, 43-godišnjaku koji je prošlog srpnja ugušio svog sina, mrtvog ga bacio pred suprugu s kojom se razvodio te je naposljetku nju ubo 50-ak puta. U to je i teško ozlijedio troje socijalnih radnika.

 

Potkraj 2017. Nikolić je razbio ogledalo u ćeliji, a komadom stakla napao je ostale zatvorenike. Jednog je ubo i nanio mu teške ozljede, a sebi je potom prerezao vrat. Preminuo je dan kasnije, a Splićanin, koji je s njim dijelio ćeliju od sredine prosinca, doživio je šok zbog kojeg sada redovno posjećuje psihijatra.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, iako se tvrdilo da su splitski huligani na “prijemnom odjelu”, razdvojeni jedni od drugih i od ostalih zatvorenika, pokazalo se da to nije točno. Baš suprotno, oni su stavljeni u ćelije sa što gorim društvom kako bi ih se prisililo da progovore i da surađuju s policijom i tužiteljstvom.

Inače, Nikolić je nekoliko dana prije krvavog incidenta bio u lošem psihičkom stanju, a navodno je prvo htio presuditi smo sebi. Tada su ga trojica cimera pokušala zaustaviti, zbog čega je izbo jednog od njih. Dvojica su krenula pomagati ozlijeđenom zatvoreniku, a Nikolić si je u tom trenu prerezao vratne žile.

 




 

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.