Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

MINISTAR ŠOKIRAO NAVIJAČE ZAHTJEVOM! ‘Ne idite u Rusiju na Svjetsko, to je glupost’!

Autor: HINA/B.H.

Vjerojatno ne postoji navijač koji ne bi volio nazočiti ovom spektakularnom događaju

Svjetsko nogometno prvenstvo održava se za manje od pola godine u Rusiji i vjerojatno ne postoji navijač koji ne bi volio nazočiti ovom spektakularnom događaju. No, ipak postoje ljudi koji žele zabraniti navijačima da pohode na Mundijal.

Ukrajinski ministar sporta i mladih Igor Ždanov pozvao je Ukrajince da ne putuju u Rusiju tijekom svjetskog prvenstva u nogometu.

“Molim vas da ne idete u Rusiju zbog nogometa – to je glupost”, rekao je Ždanov na TV-kanalu “Prjamoj” (Izravno).

Istaknuo je kako Ministarstvo vanjskih poslova i ukrajinske sigurnosne službe rade na preporuci ukrajinskim građanima u vezi nogometnog mundijala koji se ovoga ljeta održava u Rusiji.

Prema Ždanovu, njegovo ministarstvo učinilo je sve što je moglo da se to natjecanje u Rusiji ne održi, ali mogućnosti su mu ograničene. Pri tome nije konkretizirao što je točno učinjeno.

Svjetsko nogometno prvenstvo održat će se u Rusiji od 14. lipnja do 15. srpnja, a utakmice će se igrati u 11 gradova. Ukrajinska momčad nije se uspjela kvalificirati. U posljednjoj utakmici kvalifikacijske skupine izgubila je od Hrvatske s 2:0 i na kraju osvojila treće mjesto, izgubivši priliku nastup na mundijalu izboriti u doigravanju.




Autor:HINA/B.H.
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.