Photo: Filip Kos/PIXSELL

INCIDENT NA PROSVJEDU NAVIJAČA DINAMA! Iz policije su nam otkrili – bilo je privedenih

Autor: Bruno Herljević

U subotu je održan prosvjedni marš Dinamovih navijača, Bad Blue Boysa, koji su prosvjedovali zbog moguće privatizacije kluba i netransparetnog djelovanja. Povorka navijača krenula je u 17 sati s Kvaternikova trga, a navijači su uz glasno skandiranje i pjesmu prošetali Maksimirskom sve do stadiona gdje su se zadržali neko vrijeme i iznijeli svoj stav prema privatizaciji takozvane “svetinje”.

Prosvjed smo pratili uživo s terena i kako smo sami mogli primijetiti nije bilo većih incidenata. Navijači su cijelim putem palili baklje i bacali petarde, što se može nazvati problematičnim, ali izgreda nije bilo.

Nakon povorke kontaktirali smo glasnogovornicu zagrebačke policije koja nam je otkrila da je jedna osoba ipak privedena.

“Prilikom prosvjeda nisu zabilježeni nikakvi veći incidenti. Privedena je samo jedna osoba zbog upotrebe pirotehnike”, rekla nam je glasnovogornica zagrebačke policije.

(VIDEO) BBB-ovci ŽESTOKO PROSVJEDOVALI! Pogledajte kako je izgledao marš i što su sve izgovorili Mamiću i Upravi kluba




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.