EPA/ANDREJ CUKIC

(FOTO) VOĐA GROBARA PRETUČEN NA DERBIJU SA ZVEZDOM: Evo kako izgleda zloglasni Kimi nakon batina

Autor: Bruno Herljević

Jedan od najpoznatijh navijača u regiji, zloglasni vođa jedne od najjačih frakcija navijača Partizana, Miloš Radisavljević Kimi, pretučen je na derbiju C. zvezde i Partizana proteklog vikenda u Beogradu.

Rezultat je pao u drugi plan jer su huligani, po običaju, orgijali na tribinama. Letjeli su stolci, baklje, razni predmeti, bilo je više ozlijeđenih među kojima i jedno dijete. Srbi ističu kako je ovaj derbi bio poseban po tome što su se na južnoj tribini našle čak tri navijačke skupine Partizana, koje su u međusobom ratu.

Iako je utakmica bila proglašena visokorizičnom i osiguravao ju je veliki broj policajaca, neredi su ipak nastupili i utakmica je morala biti nakratko prekinuta. U neredima je stradao i vođa Partizanovaca Miloš Radisavljević Kimi.

Kasnije je na Instagramu procurila njegova slika s povojem na glavi i modricom ispod oka uz kratak opis.

“Ovako prolazi pravi Partizanovac, otac malog djeteta, koji nije jučer niti jednim pogledom napravio problem, to odgovorno tvrdim, a ne nešto više od toga. Kad ga pitaš kako je i boli li ga, kaže ‘dobro sam, nije strašno’. E pa strašno je i nećemo dozvoliti da nas nitko gazi nedužne”, napisao je jedan od administratora popularnog navijačkog Instagram profila.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.