Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL

(FOTO) SPLITSKI HULIGAN POKUŠAO UNIJETI 53 BENGALKE: Nećete vjerovati gdje ih je sakrio

Autor: Željka Orešković

Huligan je bio maštovit

Hajduk i Osijek u nedjelju su odigrali utakmicu na Poljudu. Prije, za vrijeme i nakon utakmice privedeno je ukupno pet osoba, zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima (zbog posjedovanja pirotehnike i maskiranja).

Protiv četiri osobe biti će podneseni odgovarajući Optužni prijedlozi nadležnom Prekršajnom sudu redovnim putem, dok će jedna osoba tijekom današnjeg dana biti dovedena na Prekršajni sud.

Radi se o 23-godišnjaku kojeg su policijski službenici zatekli prilikom pokušaja unošenja pirotehnike na stadion Poljud, te su tom prilikom od njega oduzeli ukupno 53 bengalke i tzv. fantomku, za maskiranje.

FOTO: PU splitsko-dalmatinska

Splitska policija je objavila i fotografiju nakojoj se vidi kako je točno 23-godišnjak pokušao unijeti bengalke na stadion.

 

FOTO: PU splitsko-dalmatinska

 




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.