FOTO: ČITATELJ

(FOTO) PANIKA NA ZAGREBAČKOJ TREŠNJEVCI: ‘Bili su maskirani i baš su me prestrašili… Cijela ulica se tresla’

Autor: Bruno Herljević

“Upravo nam je pod prozorom prošla veća skupina navijača Dinama. Bacaju petarde i viču ‘Sveto ime Dinamo’… Izgledaju mi mlađe, a veliki dio njih ima prekriveno lice šalovima i kapuljačama. Moram priznati da su me dobro prestrašili, inače ne prolaze ovuda, a baš su glasni i još imaju taj bubanj pa cijela ulica je odzvanjala i tresla se”, priča nam čitatelj u jednom dahu.

Popodnevni mir ovog Zagrepčanina s adresom dobro su prodrmali Bad Blue Boysi koji su, malo bučnije, promarširali Brozovom ulicom na Trešnjevci.

Glavni grad je očito zaboravio kako to izgleda kada se povede navijački korteo pa odmah nastaje panika. No, razloga za paniku nema, to su samo dobri stari BBB-ovci koji pohode na utakmicu Futsal Dinama i Vrgorca, koja se održava u Domu sportova u 16 i 30.

FOTO: ČITATELJ
FOTO: ČITATELJ

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.