Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL/Miranda Cikotic/PIXSELL

(FOTO) NAJEŽIT ĆETE SE ZBOG OVE POSVETE! Majka ratnog heroja Blage Zadre ujedinila BBB i Torcidu

Autor: Bruno Herljević

Dinamo je u derbiju 31. kola Prve HNL nadigrao Hajduk na rasprodanom Poljudu pred više od 31.500 tisuća ljudi. Zagrebačka momčad slavila je s 2:1 i povečala bodovnu prednost ispred Hajduka na gotovo nedostižnih osam.

Utakmica je pružila baš sve što jedan promatrač može poželjeti, dinamičan i napadački nogomet, vjerovali ili ne suđenje je bilo odlično, navijači su priredili spektakularnu koreografiju koja je uključivala i pirotehniku, ali ne možemo reći da nije bilo lijepo.

Baš su navijači ovu utakmicu učinili posebnom. Naime, Zagrepčani i Splićani u nedjelju na stadionu nisu bili u ulozi rivala. Teško je za povjerovati, ali Torcida je stala uz BBB i pružila im podršku u borbi protiv privatizacije kluba. No, to nije sve…

(FOTO) NEVIĐENA AKCIJA TORCIDE! Navijači Hajduka stali uz BBB i poslali brutalnu poruku vodstvu Dinama

U jednom su trenutku na utakmici navijači Hajduka i Dinama podigli transparente kojima su odali počast nedavno preminuloj majci ratnog heroja Blage Zadre, Milki Zadro.

“Svoje najvrjednije dala si za Hrvatsku”, bila je poruka BBB-a, dok je Torcida napsala, “Za Hrvatsku je dala ono najvrijednije – obitelj. Milka Zadro, počivaj u miru”.




Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL
Photo: Miranda Cikotic/PIXSELL

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.