Photo: Daniel Kasap/PIXSELL

WANDERLEY SILVA OTKAZAO NASTUP, CRO COP PODIVLJAO: ‘Znao sam! Silva, ako se pojaviš u Japanu nalupat ću te!’

Autor: Bruno Herljević

Potvrdio je to Cro Cop na svom Facebook profilu, a bio je, prema viđenom, izrazito ljut.

Borba Mirka Filipovića i Wanderleyja Silve koja se trebala održati 29. prosinca u Saitama Areni u sklopu Rizinova turnira, ipak se neće dogoditi. Potvrdio je to Cro Cop na svom Facebook profilu, a bio je, prema viđenom, izrazito ljut.

Žestoku poruku prenosimo u cijelosti:

“Upravo sam dobio poruku iz Rizina da se Wanderlei Silva uplašio i otkazao borbu sa mnom za Novu Godinu, a kunem se da sam neki dan rekao Stipi Drvišu da imam ‘filing’ da će ovaj eskivirati borbu. I jutros dobijem poruku. Koja je to kukavica, bio je hrabar kad me prozvao u srpnju da želi borbu sa mnom u prvom krugu turnira. Bio je hrabar kad je držao predavanje na presici nakon moje zadnje borbe kako ćemo nas dvojica prirediti borbu za pamćenje. Nije sramota uplašiti se niti izgubiti borbu, ali je sramota glumiti mangupa, a znaš da se nemaš namjeru boriti.

Ja zaista ne volim ‘trash talk’, ali Wanderley Silva, ako se pojaviš u Japanu u bilo kojoj ulozi osim da se boriš sa mnom, tako ću te nalupati i to tamo gdje te prvi put vidim. Bilo u hotelu, bilo u Saitama Areni. Nekada si bio pravi ubojica u ringu i beskompromisni borac a sada si samo ‘scared homie’”, napisao je Filipović na svom Facebook profilu.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.