(VIDEO) NOKAUTIRAO FJODORA I POSLAO UFC-ovom PRVAKU! ‘Ja sam najjači teškaš! Miočiću, želim borbu s tobom’

Autor: Bruno Herljević

Kaže kako trenutno sebe smatra najboljim teškašem i bio je slobodan izazvati UFC-ova prvaka na meč.

Američki MMA borac Matt Mitrione pobijedio je vjerojatno najvećeg borca svih vremena Fjodora Jemeljenenka nakon 76 sekundi na Belletoru 180, najvećoj priredbi te promocije do sada. Bio je to veliki šok za sve obožavatelje i stručnjake jer je Fjodor bio veliki favorit, ali Mitrione ga je šokirao. Obojica su krenula u napad u isto vrijeme i završila u nokdaunu, ali Mitrione se prvi pridigao i izbombardirao Fjodora udarcima sve dok sudac nije prekinuo meč.

Fjodor je nastavio loš niz i upisao je četvrti poraz za redom, nakon što je tri puta gubio u Strikeforceu, ali Mitrone tvrdi kako je Rus i dalje najbolji borac svih vremena. “Fjodor je dobra osoba i izvrstan borac, jedan od najboljih s kojima sam se borio. Vjerojatno nije najbolji teškaš svih vremena, on je sigurno najbolji MMA borac svih vremena”, obasipao ga Mitrione komplimentima Fjodora.

Kaže kako trenutno sebe smatra najboljim teškašem i bio je slobodan izazvati UFC-ova prvaka na meč. “Mislim da sam trenutno ja najbolji teškaš na svijetu. Bilo koji dan, ja sam taj i reći ću vam još nešto. Jako volim Stipu Miočića, on je sjajan momak i ovim putem mu želim poručiti da iskorist Alijev akt. Nakon što uzmem Bellatorov pojas, obojica iskoristimo tu priliku i napravimo borbu dvaju prvaka. Bila bi to sjajna borba i donijela bi nam velik novac”, veli dovitljivi Mitrione.

Mitrione je ranije bio u UFC-u, imao je skor 9-5, a u tom je razdoblju najzvučnije ime koje je pobijedio bilo ono Gabrijela Gonzage. Pobijedio je i Derricka Lewisa 2014. godine, Mitrione je nakon toga dobio prvo pravo iskušenje protiv Bena Rothwella, ali Matt je izgubio u prvoj rundi giljotinom. Nakon toga dočekao ga je Travis Browne koji ga je nokautirao u trećoj rundi. Nakon toga razišao se s UFC-om i prešao u Bellator gdje je upisao tri pobjede za redom.

Sljedeća borba Mitrionea trebala bi biti za naslov, a tu ga čeka Ryan Bader, također bivši UFC-ov borac.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.