(VIDEO) NA POMOLU SUDAR TITANA? FJODOR KONAČNO OTKRIO ŽELI LI BORBU S CRO COPOM!

Autor: Bruno Herljević

Podsjetimo, Mirko je izjavio kako bi volio posljednji meč u karijeri odraditi upravo protiv Fjodora, a evo što on kaže.

Legendarni ruski MMA borac, Fjodor Jemeljanenko odradio je intervju u najpoznatijoj MMA emisiji, The MMA Hour, a u njoj je između ostalog govorio i o mogućoj borbi s povijesnim rivalom Mirkom Filipovićem.

Fjodor ovoga vikenda debitira u Bellatoru 180 protiv Matta Mitrionea, a tim je povodom došao osobno u studio zajedno sa svojom prevoditeljicom. Novinar Ariel Helwani upitao je “Posljednjeg Cara” koji bi meč iz dugogodišnje bogate karijere izdvojio kao najdraži.

“Svaka borba bila je zanimljiva na svoj način, u svakoj bih mogao naći nešto posebno. Istaknuo bih evo, prvu borbu s Minotaurom i Cro Copom”, kazao je Fjodor, a onda je uslijedilo pitanje što kaže na Mirkov poziv na borbu. Podsjetimo, Mirko je izjavio kako bi volio posljednji meč u karijeri odraditi upravo protiv Fjodora, a evo što on kaže.

“Da, čuo sam da Mirko želi borbu sa mnom. Ako će borba biti zanimljiva obožavateljima, zašto ne”, kazao je slavni Rus nakon kraćeg razmišljanja, ali na njegovu licu nije se dalo iščitati preveliko uzbuđenje ili interes, kao i obično.

No, ipak nije odbio borbu, što znači da bi se meč na koncu mogao održati. Kako sada stvari stoje, Fjodor je u formi, ali u formi je i Mirko, a to se najbolje može vidjeti na njegovim objavama na Facebooku.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.