(VIDEO) IZGLEDA JOŠ BOLJE U ‘SLOW MOTIONU’: Pogledajte na usporenoj snimci kako Miočić razvaljuje Juniora dos Santosa

Autor: Bruno Herljević

Tu su se našli i najbolji isječci glavnih borbi, pa se tako može vidjeti atraktivan okršaj Poiriera i Alvarza, Edgarovo demoliranje protiv Rodrigueza, kao i susret Maije i Masvidala.

UFC je objavio novi Fight Motion sa sjajnog UFC 211 vikenda, to jest zbir najboljih trenutaka iz najboljih borbi priredbe održane prošlog vikenda u Dallasu. Mogu se vidjeti najbolji trenuci okršaja između Beniteza i Barzole, pa onda sjajan nokaut Jamesa Vicka te brutalne udarce koji su sijevali u okršaju Shermana i Coultera.

Jasno, tu su se našli i najbolji isječci glavnih borbi, pa se tako može vidjeti atraktivan okršaj Poiriera i Alvarza, Edgarovo demoliranje protiv Rodrigueza, kao i susret Maije i Masvidala. Isto tako možete vidjeti što je sve Joanna Jedrezejczyk napravila protivnici i na koncu možete vidjeti kako je Miočić razvalio Juniora dos Santosa i obranio naslov prvaka u teškoj kategoriji.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.