screenshot

(VIDEO) BORILAČKI SVIJET U ŠOKU: Navijači upali u ring i prebili borca koji je protivnika nokautirao s leđa

Autor: Bruno Herljević

Naime, do isteka runde ostale su dvije minute i 40 sekundi, a 28-godišnji Armenac okrenuo se leđima suparniku i prestao se boriti jer je imao posjekotinu.

Doista nevjerojatne scene stižu nam s borilačke priredbe Glory 42. Armenac Harut Grigorian i Nizozemac Murthel Groenhart bili su sudionici meča u trenutno najpopularnijoj svjetskoj kickboxing organizaciji svijeta, a taj je meč završio dramatičnim scenama.

Naime, do isteka runde ostale su dvije minute i 40 sekundi, a 28-godišnji Armenac okrenuo se leđima suparniku i prestao se boriti jer je imao posjekotinu. Tada ga je dvije godine stariji Nizozemac nokautirao udario krošeom s leđa i nokautirao ga.

Otišao je u svoj kut i slavio, ali onda je u ring upala horda navijača i krenula se fizički obračunavati s Groenhartom. Dobio je dosta jakih udaraca od navijača, a na koncu se pravdao time da nije učinio ništa loše i da je sve bilo po pravilima borbe.

Pogledajte kako je sve izgledalo…




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.