Screenshot

Iznenada preminuo poznati UFC-ov borac: Imao je tešku prošlost, a njegova smrt i dalje je nerazjašnjena (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Preminuo je u 29. godini života nakon što je u subotu pronađen bez svijesti pokraj mrtvog tijela svojeg prijatelja.

Borac najjače svjetske borilačke promocije UFC-a, Josh Samman, izgubio je svoju najvažniju bitku, onu za vlastiti život. Preminuo je u 29. godini života nakon što je u subotu pronađen bez svijesti pokraj mrtvog tijela svojeg prijatelja.

Samman je ubrzo hospitaliziran, a u prvotnom policijskom izvještaju spominjalo se predoziranje heroinom, no, kasnije je njegova majka izjavila za medije kako tragovi droge ipak nisu pronađeni u njegovom tijelu. No, moglo se i pretpostaviti da nije riječ o predoziranju heroinom jer je Josh imao savršeno zdravo i izdefinirano tijelo, što govori kako je bio predan sportu i sportskom načinu života.

Imao je Samman tešku prošlost, borio se s ovisnošću od antidepresivima u koju je zapao nakon što mu je djevojka tragično preminula. Ona je poginula u prometnoj nesreći, a Josh je sebe smatrao krivcem jer su se netom prije nesreće dopisivali SMS porukama. S vremenom se othrvao depresiji i riješio je problem ovisnosti, a tu mu je uveliko pomoglo to što je postao uspješan UFC-ov borac.

Samman je dva dana prije te kobne subote kada je pronađen teškom stanju potpisao novi ugovor za svoju iduću borbu koja se trebala održati u prosincu protiv Oluwalea Bamgbose. Josh je imao respektabilnu karijeru u borilačkim sportovima, ukupno ima 12 pobjeda i četiri poraza, dok je u UFC-u skupio tri pobjede i dva poraza.

Njegova smrt i dalje je nerazjašnjena, a od njega se oprostio i UFC-ov prvak teške kategorije, amerikanac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, koji je na svojem Facebook profilu poslao posljednji pozdrav. “Ovo je tako brutalno. Tako talentiran momak. Počivao u miru, Josh”, napisao je Stipe.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.