Facebook

Cro Cop dobio laganog protivnika: Na Rizinu će se boriti protiv relativno anonimnog Korejca (VIDEO)

Autor: Bruno Herljević

Inače, riječ je o borcu teške kategorije koji je do sada odradio tek pet profesionalnih borbi.

Mirko Filipović doznao je protivnika za svoj veliki povratnički meč. Cro Cop će u Rizinu, nasljedniku Pridea, ukrstiti rukavice s južnokorejskim borcem Hyun Man Myungom, a borba će se održati u Saitama Super Areni u Tokiju 25. rujna.

Inače, riječ je o borcu teške kategorije koji je do sada odradio tek pet profesionalnih borbi. Upisao je tri pobjede i dva poraza, a jedini poznati borac s kojim je Korejac stao u ring jest Samoanac Mighty Mo. Myung je izgubio tu borbu u trećoj rundi nakon što je Mo izveo polugu na vratu.

Filipović je neusporedivo iskusniji i kvalitetniji borac stoga bi ovu borbu trebao dobiti bez prevelikih problema, ipak tamošnjoj publici, koja obožava Cro Copa, u cilju je da njihov miljenik dođe što dalje. No, svaki protivnik može biti opasan pa tako i Myung, ali Filipović je ipak veliki favorit u ovoj borbi.

Spomenimo kako će se na Rizinu još boriti i velikani poput Kazuyukija Fujite koji u ring ide s Kaijem Hoovelsonom, a borit će se i stari Mirkov rival, Wanderlei Silva, koji još nije saznao protivnika.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.