Mario Mamić i Dejan Lovren na ručku unatoč sudskim odlukama – dokaz da žive u svom svijetu kao nedodirljivi

Autor: Andrija Kačić Karlin

Što reći nakon susreta svjedoka Dejana Lovrena i sina Marija, sina Zdravka Mamića kojem se u Osijeku sudi zbog optužbi za kriminalne radnje u Dinamu. A jedan od krucijalnih svjedoka Dejan Lovren. Koji je, k tome, opljačkan u svom stanu noć uoči svjedočenja u Osijeku.

Kad pomislite da ne može gore, bude još gore. Najgore jest što ovo izgleda nije najgore. Što, uostalom, reći nakon susreta svjedoka Dejana Lovrena i sina Marija, sina Zdravka Mamića kojem se u Osijeku sudi zbog optužbi za kriminalne radnje u Dinamu. A jedan od krucijalnih svjedoka Dejan Lovren. Koji je, k tome, opljačkan u svom stanu noć uoči svjedočenja u Osijeku.
Podsjećamo, do njegovog svjedočenja nije došlo jer je Zdravko Mamić napravio predstavu s otkazivanjem svojim odvjetnicima, pa je ročište jednostavno prekinuto, odgođeno.
Mnogi su tada zaključili da je to učinjeno u cilju dobijanja na vremenu kako bi se utjecalo na Lovrena za sljedeće svjedočenje.
Potom u novine izlaze vijesti o pljački Lovrenovog stana neposredno uoči svjedočenja, a kao šlag na tortu dolazi i vijest u subotu, u jednom zagrebačkom restoranu zajedno sa zaštitarima ručaju Mario Mamić, Zdravkom sin i baš, gle čuda, Dejan Lovren.
U našem nogometu i pravosuđu smo se dosad nagledali brojnih nepravilnosti, nelogičnosti i senzacionalnih prevara, no ovo je jedna od toliko evidentnih da se poštenom čovjeku smuči društvo u kojem živi.
Kada se pritom malo bolje razmisli, jedan i drugi sudionik tog sastanka dovoljno su zreli i pametni da znaju kako bi se njihov susret mogao protumačiti. Ne, njih to uopće nije briga, pa tko šljivi što misli sud, što kaže zakon? Oni žive u svom svijetu!

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.