MARADONA: Bez Italije prvenstvo će izgubiti na svom koloritu

Autor: Andrija Kačić Karlin

Neodlazak Italije na Svjetsko nogometno prvenstvo je tragedija i natjecanje u Rusiji neće biti isto bez tako velike reprezentacije kao što je Italija, kazao je Diego Maradona

Reakcije na ispadanje Italije u dodatnim kvalifikacijama za SP ne jenjava. Neodlazak Italije na Svjetsko nogometno prvenstvo je tragedija i natjecanje u Rusiji neće biti isto bez tako velike reprezentacije kao što je Italija, kazao je na svom Facebook-profilu legendarni argentinski nogometaš Diego Maradona.

Italije je ispala u baražu od Švedske, “Azzuri” su izgubili 0-1 u prvoj utakmici u Solni, a u uzvratu na San Siru nije bilo golova.

“Nažalost, Talijani su igrali kako su Šveđani željeli, pokušavali su kroz sredinu, a agresivni Šveđani su tu imali dvojicu gorostasnih stopera. Šteta, jer Talijani svakom natjecanju daju jedinstveni kolorit i svakako će nedostajati na SP-u”, kazao je Maradona, koji je čak sedam godina svoje bogate karijere proveo u Napoliju.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.