Liječnici upozorili Sandra Sukna, zbog problema sa srcem privremen prekid karijere!

Autor: Andrija Kačić Karlin

Pri uobičajenom iječničkom pregledu Sandra Sukne uoči početka sezone s Pro Reccom pronađen mu je problem sa srcem.   Odmah mu je savjetovano mirovanje

Loša vijest dolazi iz Italije. Naš vaterpolski   reprezentativac Sandro Sukno (27), kapetan i naš najbolji igrač, mora  na jedno vrijeme  prekinuti karijeru. Pri uobičajenom iječničkom pregledu uoči početka sezone s Pro Reccom pronađen mu je problem sa srcem.   Odmah mu je savjetovano mirovanje.

Stoga će iduća dva mjeseca morati prisilno odmarat. Talijani navode kako je po otkriću problema odmah otišao kod jednog od najboljih tamošnjih kardiologa Paola Zeppillija, koji mu je također savjetovao kratkotrajni prekid karijere  da bi učinio sve potrebnme preglede i prionuo terapiji.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.