Photo: Igor Kralj/PIXSELL

LAVER CUP: Europa vodi protiv ostatka svijeta 7-1

Autor: Hina, AKK

U reprezentaciji Europe nalazi se i najbolji hrvatski igrač Marin Čilić koji je je u prvom susretu u petak svladao mladog Amerikanca Francesa Tiafoea sa 7-6 (3), 7-6 (0)

Teniska reprezentacija Europe povela je sa 7-1 protiv Svijeta u prvom izdanju Laver Cupa koji se igra u Pragu.

U prvom subotnjem dvoboju Švicarac Roger Federer svladao je Amerikanca Sama Quererey sa 6-4, 6-2, a potom je i Španjolac Rafael Nadal nadigrao Amerikanca Jacka Socka sa 6-3, 3-6, 11-9.

U večernjem dijelu programa igrat će Čeh Tomaš Berdych protiv Australca Nicka Kyrgiosa, dok će se u parovima Federer i Nadal suprotstaviti Querreyju i Socku.

U reprezentaciji Europe nalazi se i najbolji hrvatski igrač Marin Čilić koji je je u prvom susretu u petak svladao mladog Amerikanca Francesa Tiafoea sa 7-6 (3), 7-6 (0).

Ovo je prvo izdanje Laver Cupa koje će trajati do nedjelje, a pobjednik će postati ona selekcija koja prva osvojio 13 bodova. Svakoga dana na programu će biti po tri pojedinačna meča i jedan susret parova, pobjeda u svakom susretu u petak donosila je po jedan bod, u subotu po dva, a u nedjelju po tri boda.

Autor:Hina, AKK
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.