Facebook: Russell Westbrook (Official)/Photo: Layne Murdoch

(VIDEO) Westbrook uzeo dvadeseti ‘triple-double’, Harden slomio Bogdanovićev Brooklyn

Autor: Bruno Herljević

Oklahoma je predvođena sjajnim Russellom Westbrookom pobijedila Sacramento na gostovanju sa 122:118. Westbrook je upisao 36 koševa, 11 skokova i deset asistencije i to mu je bio dvadeseti 'triple-double'.

Hrvatski košarkaš, Bojan Bogdanović, nije ostvario zapažen učinak u domaćam porazu svojeg Brooklyna protiv Houstona. Bogdanović je u porazu 137:112 uspio ubaciti samo osam koševa. Domaća momčad parirala je samo u prvoj četvrtini, a u ostalim dionicama Houston je dominirao.

Gostujuću momčad predvodio je James Harden sa 22 koša, 11 asistencija i 11 skokova, a to mu je bio 12. ‘triple double’ ove sezone. Dobro je odigrao i Eric Gordon koji je ubacio 24 poena, a Trevor Ariza je pridonio s 23 koša.

Kod domaće momčadi najbolji su bili Trevor Booker sa 18 koševa, Hollis-Jefferson sa 14 koševa i sedam skokova i Randy Foye sa 13 koševa. Bogdanović je igrao 22 minute i ubacio osam koševa i ugrabio je dva skoka.

L.A. Lakersi su također poraženi na svojem parketu od Detroit Pistonsa sa 102:97. Lakersi su imali vodstvo tri minute prije kraja, bilo je 94:93, a do kraja utakmice zabili su samo tri koša, a gosti devet.

Pistonse su do pobjede predvodili Tobias Harris i Marcus Morris sa po 23 koša, a Andre Drummond dodao 15 koševa i 17 skokova. Kod domaće momčadi najbolji su bili Lou Williams sa 26 koševa i Russell sa 20 koševa i sedam skokova. Ivica Zubac igrao je za Lakerse devet minuta i postigao je četiri koša, ugrabio je pet skokova i upisao jednu asistenciju.




Oklahoma je predvođena sjajnim Russellom Westbrookom pobijedila Sacramento na gostovanju sa 122:118. Westbrook je upisao 36 koševa, 11 skokova i deset asistencije i to mu je bio dvadeseti ‘triple-double’ ove sezone i 57. u karijeri. Još mu samo dva nedostaju da skine Larryja Birda koji je peti na ljestvici svih vremena.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.