(VIDEO) SVE JE IZGLEDNIJE PROŠLOGODIŠNJE FINALE: Golden State na krilima Duranta pomeo San Antonio!

Autor: Bruno Herljević

Golden State ima priliku završiti seriju četvrtom utakmicom koja se u ponedjeljak igra u San Antoniju.

Golden State je stigao na korak od finala NBA-a nakon što je u trećoj utakmici finala Zapadne konferencije poveo s 3:0 protiv San Antonija. Spurs je doživio na svojem terenu doživio novi poraz, izgubili su sa 120:108 i čini se kako ćemo ove sezone gledati reprizu prošlogodišnjeg finala jer Cleveland na Istoku odražuje jednako dobar posao protiv Bostona.

Golden State ima priliku završiti seriju četvrtom utakmicom koja se u ponedjeljak igra u San Antoniju. Warriors je postala treća momčad u povijesti NBA-a koja je pobijedila u svih prvih 11 utakmica doigravanja jer Cleveland trenutno ima skor 10:0 i vodi 2:0 protiv Bostona u finalu Istoka.

Kevin Durant odigao je najbolje u redovima pobjednika, ubacio je 33 poena i odnio deset skokova, a Steph Curry je pridonio s 21 poenom. San Antonio je igrao bez svojeg najboljeg igrača Kawhija Leonarda i Tonyja Parkera zbog ozljeda, a u prvoj četvrtini iz istog razloga izgubili su i Davida Leeja koji je povrijedio koljeno.

Najučinkovitiji kod Spursa bio je Manu Ginobili sa 21 poenom, a LaMarcus Aldridge je ubacio 18 poena.

Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.