Facebook: Cleveland Cavaliers (Official)

(VIDEO) SRUŠEN POVIJESNI REKORD NBA LIGE, OVO MORATE VIDJETI: Cleveland s nevjerojatnom razlikom razbio inferiorni Boston!

Autor: Bruno Herljević

Nastavi li Cleveland ovako, biti će to još jedna perfektno odrađena serija.

Cleveland Cavaliers poveo je s 2:0 u finalnoj seriji Istočne konferencije protiv Bostona. Aktualni prvaci razbili su inferiorni Boston s čak 130:86 i usput su ispisali povijest nevjerojatnim rekordom. Naime, Cleveland je u prve dvije četvrtine imao rekordan broj poena prednosti, na poluvremenu su vodili sa 72:31, odnosno, imali su 41 poen prednosti.

Time su košarkaši Clevelanda pretekli Detroit Pistons koji je rekord držao od 1987. godine.

Do nestvarno visoke pobjede u finalu doigravanja Istoka vodio ih je fantastični trojac James – Irving – Love. LeBron James bio je najbolji igrač utakmice s 30 poena, sedam asistencija i četiri skoka, Irving je pridonio s 23 poena, a Kevin Love s 21 poenom i 12 skokova. Kod Bostona najbolji je bio Brown s 19 poena.

Zanimljivo, Irving, Love i James pogodili 27 šuteva na utakmici, a čitava momčad Bostona ispucala je ukupno 31 šut. Clevelandov trojac do poluvremena je ubacio čak 54 poena, a Celtics je ukupno ubacio 31. U prve dvije dionice Cavaliers je ubacio deset trica, a Celtics je u čitavoj utakmici ubacio 11.

Nastavi li Cleveland ovako, biti će to još jedna perfektno odrađena serija.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.