FOTO: FIBA/fiba.basketball

(VIDEO) SRBI I DALJE PLAČU ZBOG PORAZA: Sada tvrde da imaju snimku ‘krađe’ u finalu Eurobasketa

Autor: Bruno Herljević

Taman kada se priča malo 'ohladila' srpski mediji tvrde kako imaju snimku, odnosno, "Materijal za FIBA-u"

Eurobasket je završio, možemo reći, odavno, a Srbi i dalje ne odustaju od teorije da su teško pokradeni u finalnom ogledu sa Slovenijom. Srbi su netom nakon poraza počeli protestirati zbog suđenja, izbornik Đorđević žestoko je raspravljao s arbitrima, a nastavio je s istom pričom i u kasnijim medijskim istupima kada je tvrdio da su suci oštetili Srbiju u 18 situacija.

“U posljednjih nekoliko minuta dogodile su se neke stvari koje se nisu smjele dogoditi jer je ovo finale”, izjavio je to Đorđević nakon poraza u finalu.

Taman kada se priča malo ‘ohladila’ srpski mediji tvrde kako imaju snimku, odnosno, “Materijal za FIBA-u” koji dokazuje da je njihova reprezentacija pokradena.

“Tek sad ćete poludjeti, evo kako je Srbiji oduzeto zlato: 10 minuta krađe u finalu”, navodi srpski Kurir pet dana nakon što je reprezentacija izgubila od Slovenije. U tekstu su priložili video od deset minuta u kojem se prikazuje “krađa” njihove momčadi.

Ipak, snimka je dosta loše i nategnuto složena pa su se tu našle i situacije poput nedosuđenog prekršaja nakon bloka, sudara dvaju igrača i slično. Sve u svemu, možda su ipak trebali samo čestitati Slovencima i priznati si da su ipak prvaci igrali najbolju košarku na prvenstvu.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.