Facebook: Bojan Bogdanović

(VIDEO) SJAJNA VEČER AUTSAJDERA: Bogdanović, Hezonja i Rudež obrisali parkete s najboljima

Autor: Bruno Herljević

Svakako najveće iznenađenje bila je pobjeda Orlanda u gostima kod San Antonija, Magic je slavio s 95:83

Čak ti od četiri najbolje NBA momčadi doživjele su poraze. Cleveland je upisao svoj treći poraz u sezoni i to od Milwaukeeja. Bucksi su slavili s 118:101, a najbolji igrač na parketu bio je Giannis Antetokounmpo koji je ubacio čak 34 poena, a učinku je pridodao i 12 skokova. Kod Cavsa jedini su se istaknuli, već pogađate, James i Irving, prvi je upisao 22 koša, a drugi 20.

Svakako najveće iznenađenje bila je pobjeda Orlanda u gostima kod San Antonija, Magic je slavio s 95:83. Serge Ibaka prevodio je svoju momčad do pobjede s 18 poena. Nažalost, hrvatski košarkaši nisu se baš proslavili, Mario Hezonja odigrao je samo minutu, a Damjan Rudež je u dvije minute, koliko je proveo na parketu, promašio jednu tricu. No, pobjeda je svakako vrijedna jer je ovo San Antoniju prvi poraz u posljednjih devet utakmica.

Uspješniju večer, barem što se tiče poena, ipak je imao Bojan Bogdanović. Njegov Brooklyn slavio je protiv Los Angeles Clippersa s 127:122, a Bojan je ubacio 14 poena uz šut 2/7 i 10/12 sa slobodnih bacanja. Najefikasniji kod Netsa bili su Sean Kilpatrick s 38 poena i 14 skokova i Brook Lopez sa 27 poena.

New Orleans je slavio protiv Lakersa sa 105:88, a Utah je svladala Houston s 120:101.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.