(VIDEO) Sjajan nastup Darija Šarića: Pogledajte kako je prvo preokrenuo utakmicu, a onda promašio odlučujući šut

Autor: Bruno Herljević

Šariću je ovo već treća utakmica za redom u kojoj zabija u prosjeku preko 18 koševa i šutira 50 posto te hvata devet skokova.

Philadelphia je ponovo poražena, ovoga puta bolja je bila momčad Memphisa s 96:91. Bila je to napeta utakmica u kojoj je Philadelphija mogla doći do pobjede, ali ključan šut za pobjedu 12 sekundi prije kraja promašio je baš Dario Šarić.

Ipak, Šarić nije bio tragičar utakmice, štoviše da nije bilo njega Phila vjerojatno ne bi okrenula utakmicu u finišu posljednje dionice. Pri prezultatu 87:81 za Memphis, Šarić je postigao šest odlučujućih poena od deset, a u to spada i šut za izjednačenje 89:89 kao i za vodstvo 91:89. Na kraju je promašio tricu 12 sekundi prije kraja.

Šarić je igrao sjajno, ali pobjede nikako da sustignu Philadelphiju. No, utješno je što je Šarić u formi, protiv Memphisa je ubacio 17 koševa uz 50 posto šuta i sedam skokova. Šariću je ovo već treća utakmica za redom u kojoj zabija u prosjeku preko 18 koševa i šutira 50 posto te hvata devet skokova.

Kod poražene momčadi najbolji je bio Ersan Ilyasova s 23 koša i 17 skokova, dok je kod Memphica Marc Gasol bio najefikasniji s 26 poena i 12 skokova.




Autor:
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.