FOTO: YouTube

(VIDEO) ŠARIĆ PREGAZIO HEZONJU: Pogledate NBA dvoboj Šišija i Super Marija

Autor: Hina

Hrvati su bili podjednako dobri, ali Šarić je imalo malo više sreće

U sinoćnjem dvoboju Philadelphia 76ersa Darija Šarića i Orlando Magica Marija Hezonje, Sixersi su bili bolji sa 118-98, a Los Angeles Lakers Ivice Zubca su izgubili od New Orleans Pelicansa.

Šarić je sinoć došao i do svog 11 double-doublea ove sezone, u 21 minuti na terenu zabio je deset koševa (šut iz igre 3/7, trice 1/2) i upisao isto toliko skokova te jednu ukradenu loptu. Hezonja je odigrao 24 minute za Orlando i zabio je devet koševa (šut iz igre 3/9, trice 1/5) te tome pridodao tri skoka i dvije asistencije.

Najučinkovitiji kod Sixersa bio je Ersan Ilyasova sa 18 koševa, dok je Joel Embiid dodao 17 i devet skokova.

Ovo je za 76erse (41-30), koji su petoplasirana momčad Istočne konferencije, peta uzastopna pobjeda i prvi put u zadnjih šest godina nalaze se na korak od nastupa u završnici.

Kod Magica je najbolji bio Rodney Purvis sa 19 koševa, a Aaron Gordon je ubacio 10 koševa uz 11 skokova.

Zadnje vodstvo koje je Magic imao na utakmici bilo je 14-12 nakon trice Nikole Vučevića sredinom prve četvrtine. Philadelphia nakon serije 12-0 neposredno prije poluvremena dolazi u vodstvo od 70-47.




New Orleans Pelicans su svladali Los Angeles Lakerse sa 128-125 i to im je treća pobjeda u tri večeri, a do pobjede ih je predvodio Anthony Davis sa 28 koševa, 13 skokova i pet blokova. E’Twaun Moore je dodao 23 koša.

Zahvaljujući ovoj pobjedi Pelicans su peti u Zapadnoj konferenciji i imaju tri utakmice prednosti ispred Denvera, devetoplasiranog na Zapadu.




Kod Los Angelesa najbolji su bili Kentavious Caldwell Pope koji je utakmicu završio sa 28 koševa, Julius Randle i Brook Lopez su dodali po 23 svaki, a Kyle Kuzma 22. Ivica Zubac je odigrao pet minuta i zabio je dva koša (šut iz igre 1/1).

Charlotte Hornets su sa 149-79 razbili Memophis Grizzliese, a za ovako visoku pobjeud najzaslužniji je bio raspoloženi Kemba Walker sa 46 koševa od čega je deset trica.

Za Walkera je ovo deveta utakmica kojmnu je završio s učinkom većim od 40 koševa. U prvoj je četvrtini zabio 17 koševa, u drugoj 18 i 11 u trećoj prije nego je zamijenjen.

Pobjeda s najvećom razlikom koju su Charlotte prije upisali bila je pobjeda sa 52 koša razlike (136-84) nad Philadelphijom 1992.

Autor:Hina
Komentari odražavaju stavove njihovih autora, ali ne nužno i stavove portala Dnevno.hr. Molimo čitatelje za razumijevanje te suzdržavanje od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Dnevno.hr zadržava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog objašnjenja.