(VIDEO) Poplava odgodila utakmicu Šarićeve Philadelphije, Cousins ribao parkete, ali voda je ipak pobijedila

Autor:

Utakmica je prvo odgođena za sat vremena, a na koncu je u potpunosti otkazana jer nisu uspjeli osušiti parkete.

Sacramento se nadao kako će obrisati pod Šarićevom Philadelphiom i na koncu zaista jest obrisao parket, ali ne figurativno već doslovce i to krpama. DeMarcus Cousins silno se trudio izvuči vodu iz parketa dvorane Wells Fargo Center u Philadelpiji, zajedno s osobljem, ali voda je ipak pobijedila.

Utakmica je prvo odgođena za sat vremena, a na koncu je u potpunosti otkazana jer nisu uspjeli osušiti parkete. Do poplave je došlo jer su večer ranije hokejaši Philadephia Flyersa imali svoj nastup, što nije toliko neobično, ali velika zbog visoke vanjske i unutarnje temperature, u dvorani se zbog leda stvorila vlada i parket se nije posušio.

Cousins i osoblje nastojali su ga osušiti, ali nije išlo, a čak je i generalni menadžer Kingsa, Vlade Divac dao koji savjet kako osušiti parket, no, susret se nije održao. Pitanje je i kada će se održati jer je dvorana zauzeta za sljedeću večer.

 

U preostalim suretima valja izdvojiti kako je Russell Westbrook ponovo bio briljantan. Upisao je četvrti za redom ‘triple-double’, ovoga puta protiv Washingtona. Njegova Oklahoma slavila je nakon produžetka sa 126:115, a Westbrook je ubacio 35 koševa, upisao je 14 asistencija i odnio 11 skokova.

Rezultati sinoć odigranih NBA susreta:

Oklahoma – Washinton 126:115

Boston – Detroit 114:121

Toronto – Memphis 120:105

Chicago – L.A. Lakers 90:96

Minnesota – New York 104:106

Dallas – San Antonio 87:94

Denver – Miami 98:106

Phoenix – Atlanta 109:107

Portland – Indiana 131:109

Autor: